Restaurant Goerres

Zoek je een goed restaurant in Friesland, met uitzicht op het water, dan kom je uit bij Restaurant Goerres in Akkrum. Achter ons hotel staat een mooie lichte serre met een zonnig waterterras waar je tot in de avonduren heerlijk kunt genieten van de lekkerste gerechten. 

Restaurant Goerres serveert specialiteiten, biologische streekproducten en speelt in op de seizoenen. Zo zorgen we voor een gevarieerde menukaart, het hele jaar door. Als de tijd daar is, serveren we verse asperges, onze bekende mosselpan, of een lekker wildgerecht. Daarnaast staan we voor pure en eerlijke smaken op mooi opgemaakte borden. Zonder al te veel poespas koken we met ons hart.

Tafel reserveren? Neem contact met ons op via: 0566-651312

Corona maatregelen 

U kunt weer ouderwets terecht op ons terras. We mogen een beperkt aantal plekken beschikbaar stellen en het wordt aangeraden om van te voren een tafel te reserveren via 0566-651312 of info@goerres.nl

We kijken er naar uit om u vanaf dan weer welkom te heten in ons Hotel Restaurant met terras. Ondanks de extra maatregelen vanuit het RIVM doen wij er natuurlijk alles aan om U ouderwets te laten genieten. Om dit met z'n allen voor elkaar te krijgen en onze deuren met een goed gevoel te kunnen openen hebben wij de volgende huisregels opgesteld:

In verband met de Corona maatregelen graag u verantwoording nemen en respect voor u mede gasten en medewerkers.

Uiteraard is het belangrijk om u altijd aan de algemene regels van het RIVM te houden en te luisteren naar de instructies van onze medewerkers. Als we dit met z'n allen doen dan is ieder bezoek aan Hotel Restaurant Goerres weer ouderwets gezellig en leuk.

Welkom lieve gasten!