Kom overnachten in Hotel Goerres

Een heerlijke overnachting in Friesland

De hotelkamers liggen (bijna) allemaal aan de waterkant. Daarbij beschikken we over een aantal drie- en vierpersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van zeer comfortabele bedden, een badkamer met douche of bad, toilet, flatscreen tv, koelkastje, koffie/thee faciliteiten en snelle WiFi.

Kortom, alle comfort voor een heerlijke overnachting in Friesland. Goed om te weten: u boekt altijd voordeliger via onze eigen website.

Online reserveren

Hotel Arrangementen

Akkrum ligt erg centraal in Friesland, en is dan ook bij uitstek dé plek om onze mooie provincie te verkennen. Geniet van rust, ruimte en natuur, breng een bezoek aan Hofstad Leeuwarden of kom volledig tot rust op ons terras aan het water. ’s Winters is ijsstadion Thialf de plek om uw schaatsen weer te gebruiken.

U verblijft altijd in een luxe tweepersoons kamer aan de waterkant. Uitbreiding van onze arrangementen met één of meer overnachtingen is altijd mogelijk, evenals het op maat maken van een arrangement. Denkt u bijvoorbeeld aan de combinatie met zeilboten, sloepen, excursies of andere groepsuitjes. Heeft u vragen? Wij zijn dagelijks bereikbaar via info@goerres.nl of 0566-651312. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Ontdek de arrangementen